Præcis som du
kan lide din kaffe.

Vores lejetilbud.
Så individuel som din kaffe.

Som en fleksibel udbyder af fuld service til professionelle kaffemaskiner, tilbyder vi dig det perfekte koncept, der passer til dig – køb, leje, leasing eller fakturering på kop basis. Sammen analyserer vi dine individuelle behov og finder det finansieringskoncept, der er skræddersyet til dig for maksimal effektivitet og omkostningskontrol.

Lej en
kaffemaskine.

Dine fordele:

 • Installation og service på stedet af vores teknikere
 • Instruktion, træning og rådgivning på stedet
 • 1 x årlig større vedligeholdelse
 • Alle reservedele gratis
 • Reparation og vedligeholdelse (inklusive kørsel og arbejdstid) gratis
 • Fleksible aftalevilkår (48 eller 60 måneder)
 • Rengøringsmidler og andet tilbehør direkte fra Coffema

Den ubekymrede
pakke til din
kontorkaffe.

Flere muligheder:

 • Køb en kaffemaskine direkte
 • Lej blot kaffemaskinen
 • Coffema-kop aftale

Tal med os – vi vil med glæde rådgive dig individuelt om hver af vores modeller.

Ønsker du at lære mere?

Eller ring direkte:
+45 31234090

Lad os rådgive dig individuelt og
den forpligtelse.

Data beskyttelse accepteret

Kompakt start:
Carimali Soft.

Når drikkevarespecialiteter i den bedste italienske tradition er efterspurgte, er den kompakte Carimali Soft klar. Den fuld-automatiske maskine, der er nem at bruge, er ideelt udstyret, fra den lille, til den mellemstore kaffevirksomhed. Med sine 3 x 8 produktknapper viser det sig at være den ideelle model til mange forskellige steder. Den lave købspris er også et stærkt argument for Carimali Soft.

Carimali Soft kan bestilles som en frisk mælk eller topping version. Yderligere ekstraudstyr er tilgængeligt til dette. Med denne variabilitet har den en løsning til enhver drikkemenu.

Leje fra
750kr
pr måned

*plus månedligt fuldt vedligeholdelsesgebyr

De månedlige satser er baseret på den aktuelt gyldige faktor fra Coffema Vermietungs GmbH og kræver accept af Coffema V. Varighed: 60 måneder.
De angivne priser inkluderer ikke 25% moms. Med forbehold for ændringer.

Coffema-koppris
konceptet.

I sidste ende tæller kun kaffen i koppen.

Din kaffe. Din pris. Vi leverer og installerer din kaffemaskine, og du betaler kun for det, du faktisk bruger – fra 16 cent/kop inklusive service og vedligeholdelse.

Jeres fordele

 • Ingen investeringsomkostninger for din maskine
 • Helt gennemsigtige omkostninger
 • Installation, instruktion og service på stedet af vores teknikere
 • Fuld vedligeholdelse og reparation af maskinen inkluderet
 • kørsel og arbejdstid inkluderet
 • Alle reservedele gratis
 • Øjeblikkelig hjælp i tilfælde af funktionsfejl takket være vores service-hotline 365 dage om året
 • Ingen forpligtelse over for kaffeleverandører
 • Original rengøringsmiddel og andet tilbehør direkte fra Coffema

Udlejning & co-
kerneområdet.

Om Coffema International

Vi har solgt kommercielle kaffemaskiner til ethvert behov i over 40 år og ser os selv som en fuld serviceudbyder for innovativ maskinteknologi. Vores engagement spænder fra første rådgivning og finansiering til installation, vedligeholdelse, reparation og computerstøttet fjernvedligeholdelse. Vi støtter vores mange tilfredse kunder i samarbejde med fremragende rådgivning og et landsdækkende servicenetværk.

Komplet sortiment af maskiner

Skræddersyede løsninger til kontorer, virksomheder, kaffebarer, restauranter og hoteller er vores styrke. Hos Coffema tilbyder vi det komplette sortiment af maskiner til ethvert kundebehov og virksomhedstørrelse. Produktudvalget spænder fra manuelle og automatiske filter-kaffemaskiner over traditionelle espresso-maskiner til fuldautomatiske specialmaskiner. Et udvalg af professionelle løsninger til varmt-vandsanlæg for tilberedning af te-specialiteter eller til håndfiltrering af fine typer kaffe afslutter vores udvalg.

Landsdækkende service

Vi står til din rådighed med mere end 100 af vores egne Coffema-serviceteknikere. En anden fordel for vores kunder, når det kommer til vedligeholdelse eller reparationer:
Teknikeren kan levere alle maskiner på en enkelt aftale – uanset om det er en filtermaskine, fuldautomatisk maskine eller en traditionel espresso maskine. Derudover tilbyder vi servicepakker tilpasset din virksomheds størrelse og dine behov.

Vores kunder

Nationale og internationale hotel- og restaurantkæder, barer og caféer, flyselskaber, systemrestauranter, stormagasiner, fastfood-virksomheder og firmakantiner fra anerkendte virksomheder stoler på det succesrige samarbejde med vores firma. De hører til vores loyale kundegrundlag som næsten alle større kaffeleverandører.

Udlejning foregår af vores Coffema Vermietungs GmbH

We keep your business awake.

×
Consent Management Platform von Real Cookie Banner