Telemetri

Teknikken på din side

Vores maskiner fås også med en avanceret telemetri-funktion. Hermed kan vores kunder få detaljerede rapporter om brugen. Og på grund af telemetrien ved vi det ofte allerede før kunden, at maskinen udgiver en fejlmelding og har en løsning parat, så maskinen slet ikke eller kun svigter i kort tid. Kollegaerne fra den tekniske nødservice hjælper straks i telefonen eller er hurtigt på stedet og hjælper videre her.

"Bare" en kaffemaskine, det var engang. I dag efterspørges telemetri og machine-to-machine-teknologi. Teknikken rækker fra betalingssystemer som mønt acceptor og møntveksler hen til chipkort og kreditkortsystemer. Også netværksimplementering af maskinen skrider fremad: således kommunikerer kassesystemer eller skænkeanlæg med kaffemaskinen. Ved hjælp af telemetri-systemer kan vi kan tilbyde vores kunder, at individualisere kaffemaskinen helt efter deres individuelle behov og krav og analysere brugen.

Se selv, hvordan du med vores webbaserede telemetri-analyse med et øjekast kan kontrollere forbrug, omsætning og servicetilstand af din kaffeautomat. Fra optimering af dit tilbud til prævention mod bedrageri: Mulighederne er grænseløse.

http://telemetrie-demo.coffema.de